loading

Akcije i novosti

02 sij 2018

Rasprodaja izložbene kuhinje LaCorte

Rasprodaja izložbene kuhinje LaCorte u Dan studiju Zagrebačka. Vrhunski sastav sa lakiranom frontom u boji kašmir te radnom pločom u boji canarisa. Sastav kuhinje je idealan za otvorene prostore kada su spojeni kuhinja i dnevni boravak. Kuhinja obiluje prostorom za spremanje. U kuhinji je smješteno čak 15 ladica za sve Vaše lonce i posude, kutni mehanizam "Magic corner" - idealno riješenje za kutni prostor - nema više zavlačenja u kutni ormar, ormar sa policama za spremanje svih Vaših namirnica, 11 visečih ormara za pregršt čaša i tanjura te dvije atraktivne otvorene police za lijepe dekoracije. Ali to nije sve...kuhinja je još opremljena i sa drvenom zidnom oblogom tako da zaboravite na zidne pločice. A za kraj smo kuhinju začinili vrhunskim kromiranim ručkicama te led rasvijetom, kantom za sortiranje otpada i dva uloška za pribor za jelo.

Trenutna cijena kuhinje: 54.999,00 kn (izračun po trenutnoj DanKuchen akciji)

Rasprodajna cijena kuhinje: 34.999,00 kn (cijena s dostavom i montažom u krugu 30 km, u cijeni nisu aparati, sudoper i slavina)

 

 

Zatražite online ponudu i uštedite 5% pri kupnji kuhinje!

Pošaljite nam putem online obrasca Vaš zahtijev za izradom ponude za Vašu novu DanKuchen kuhinju. Naši projektanti će za Vas besplatno izraditi projekt nove kuhinje te pozvati na prezentaciju u naš izložbeni salon te Vam poslati poklon bon od 5% koji koristite prilikom kupnje kuhinje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija