loading

Akcije i novosti

02 sij 2018

Rasprodaja izložbene kuhinje LaCorte

Rasprodaja izložbene kuhinje LaCorte u Dan studiju Zagrebačka. Vrhunski sastav sa lakiranom frontom u boji kašmir te radnom pločom u boji canarisa. Sastav kuhinje je idealan za otvorene prostore kada su spojeni kuhinja i dnevni boravak. Kuhinja obiluje prostorom za spremanje. U kuhinji je smješteno čak 15 ladica za sve Vaše lonce i posude, kutni mehanizam "Magic corner" - idealno riješenje za kutni prostor - nema više zavlačenja u kutni ormar, ormar sa policama za spremanje svih Vaših namirnica, 11 visečih ormara za pregršt čaša i tanjura te dvije atraktivne otvorene police za lijepe dekoracije. Ali to nije sve...kuhinja je još opremljena i sa drvenom zidnom oblogom tako da zaboravite na zidne pločice. A za kraj smo kuhinju začinili vrhunskim kromiranim ručkicama te led rasvijetom, kantom za sortiranje otpada i dva uloška za pribor za jelo.

Trenutna cijena kuhinje: 54.999,00 kn (izračun po trenutnoj DanKuchen akciji)

Rasprodajna cijena kuhinje: 34.999,00 kn (cijena s dostavom i montažom u krugu 30 km, u cijeni nisu aparati, sudoper i slavina)

 

 

Zatražite online termin za besplatno projektiranje te uštedite 5% kod kupnje kuhinje

Pošaljite nam putem online obrasca Vaš zahtijev za terin besplatnog projektiranja. Dolaskom u salon kupljena kuhinja će biti povoljnija za 5%.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija